Rólam

A coaching-beszélgetéseket az élet legfontosabb, legmélyebb momentumaiként élem meg, amikor két ember találkozásából, őszinte megnyílásából minden alkalommal csodák és szemléletváltoztató felismerések születnek.

A HVG munkatársaként, majd több szakmai folyóirat szerzőjeként mintegy 700 vezetéstudománnyal, történelemmel és HR-rel kapcsolatos cikket jegyeztem vagy szerkesztettem.
A PTF-en a Keresztény szemléletű coach- és vezetőképzés alapítója és képzésvezetője vagyok, többtucatnyi szakdolgozó témavezetője, mintegy száz végzett coach trénere. (A képzés mindeddig Magyarország egyetlen olyan képzése, amit egyaránt akkreditált a magyar állam, az ICF és az EMCC.)
Kutatási területemen rendszeresen előadok hazai és nemzetközi konferenciákon, rendszeresen jelennek meg tanulmányaim tudományos folyóiratokban, több önálló kötet szerzője vagyok.
Az ICF ACC és PCC assessora (angol, francia és magyar nyelveken), mentorcoach vagyok.
Szakmai tapasztalatok, munkahelyek:
2017 – Az ICF ACC és PCC assessora (angol, francia és magyar nyelveken)
2015 – A PTF-en a Keresztény szemléletű coach- és vezetőképzés alapítója és képzésvezetője
2012 – Multinacionális cégek, kkv-k és nonprofit szervezetek coacha, trénere
2003-2010 – a HVG hetilap újságírója, a HVG HR Plusz szerkesztője, a Vállalatirányítási Trendek szerkesztője
Tanulmányok:
2021 – Profile XT tanácsadóképzés
2021 – PhD PTE BTK Interdiszciplináris Doktori Iskola
2020 – ICF MCC minősítés megszerzése
2020 – ICF Assessor továbbképzés
2019 – ICF Assessor továbbképzés
2017 – ICF Assessor képzés
2016 – ICF PCC (Professional Certified Coach) képesítés, SolutionSurfers brief coaching továbbképzések, Flow Csoport MTL (Management Transition Leadership) képzés
2014 – SolutionSurfers team coach képzés, Flow Csoport GPOP képzés és ARPe képzés
2012 – DIADAL business coach képzés

Azért szeretek Norbival dolgozni, mert nemcsak azt hallja meg, amit mondok, hanem pontosan rátapint arra, ami a legnagyobb előrelépést jelentheti a cégünk életében. A munkatársaink számára a tréningek során rugalmas kereteket húz, és a kollégák feltöltődve, új ismeretekkel felvértezve, nagy lelkesedéssel vetik bele magukat a munkába.

európai multinacionális vállalat vezetője

Nagyra értékeltem, hogy Norbi bele tudott helyezkedni az én nézőpontomba, mégis, a kérdéseivel egy egészen új oldalát mutatta meg az adott témának. A beszélgetésekben nem volt homályos pont, mert bőven kért és adott visszajelzést, az egész folyamat nagyon transzparens volt, egyszer sem volt olyan érzésem, hogy el kellene fogadnom olyasmit, amivel nem értek egyet. Az életem egy messzi előre és a messzi múltba nyúló eseményláncolatát tudtuk átbeszélni olyan módon, ami még hónapokkal később is dolgozik bennem.
K.M.

kisgyermekes anyuka

Nagyon intuitív ember vagyok. Norbi időnként nehéz kérdései segítettek felhozni a racionális gondolkodásomat – ennek köszönhetően olyan rendszer alakult ki az életemben, amely nemcsak a hatékonyságomat növeli, de az önbecsülésemet is.
G. Zsolt

VFX Artist, SHOT TD

Minden egyes alkalommal, amikor Norbival beszélgetek, olyan érzésem van, mintha felkapcsolták  volna a lámpát. A problémás magánéleti helyzetet vagy céges kihívást hirtelen új megvilágításban látom, magasabb tudatosságból tekintek rá és már képtelen vagyok úgy csinálni, ahogy korábban. Nagyon köszönöm!
Novoszádi Zoltán

tulajdonos, Novossadi

Norbert empatikus figyelme, pontos, határozott kérdései nyomán képes voltam felülemelkedni a napi rutinon, és hosszan tartó, pozitív folyamatokat elindítani a munkámban és a magánéletemben. Csökkent a stressz, kiegyensúlyozottabb és elégedettebb vagyok mind a két területen.
Sztankó Mónika

a Frey Wille magyarországi képviseletének vezetője

Akikkel együtt dolgoztam

Képesítések

 

 

Maradjunk kapcsolatban!

 

norbi@izsaknorbert.hu

A kényelmes és biztonságos fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MBN engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.