COACHTRÉNING

Izsak Norbert kep

Egyéni coachképzés

Szívesen ajánlom figyelmedbe Magyarország egyetlen olyan coachképzését, amelyet egyaránt akkreditált az ICF, EMCC és a magyar állam, és aminek alapító igazgatója vagyok.

Ha elfoglaltságod, helyzeted nem teszik lehetővé, hogy formális coachképzésen vegyél részt, megoldás lehet személyre szabott, egyéni coachtréningem.

Szeretnéd hatékonyabbá és megoldásfókuszúbbá tenni a beszélgetéseidet?

Vágysz arra, hogy másoknak a lehető leggyorsabban tudj az elakadásaikban és problémáikban segíteni?

Nincs időd és/vagy lehetőséged, hogy beiratkozz egy formális coachképzésre?

Nem szeretnél szakdolgozatot írni és eleged van az intézményes oktatásból?

Csapatodból/munkatársaidból a legjobbat akarod kihozni és ehhez hatékony eszközöket keresel?

Úgy akarsz másoknak segíteni, hogy ne hozzád vagy más tanácsosokhoz kötődjenek, hanem megtanuljanak felnőttként dönteni és felelősséget vállalni az életükért?

 

Alapító igazgatója vagyok az ország egyetlen olyan képzésének, mely mindeddig Magyarország egyetlen olyan képzése, amit egyaránt akkreditált a magyar állam, az ICF és az EMCC. Több, mint száz coachot képeztem ki eddig, akik tucatnyi háttérből érkeztek: voltak köztük pszichológusok, elnök-vezérigazgatók, középvezetők, lelkipásztorok, vállalkozók és így tovább.

Ez a tapasztalat érzékennyé tett a különböző szektorokban dolgozók igényeire és így hatékonyan tudom személyre, szerepre és egyéniségre szabni a coachkészségek elsajátítását. Az egyéni képzés a Nemzetközi Coach Szövetség kompetenciáira épül és már másnap hasznosítható tudást, módszertant és eszközrendszert ad a kezedbe.

A képzés nem igényel előtanulmányokat és közösen dolgozzuk ki a menetrendet, a számodra leghasznosabb tanulási stratégiát és mindazt, ami ahhoz szükséges, hogy kompetens coachcsá válj. Az ICF PCC assessoraként nap, mint nap foglalkozom azzal, mitől hatékony, szakmai és elegáns egy coaching beszélgetés. A legfrissebb tudást fogod megkapni.

 

Kinek ajánlom az egyéni coachképzést?

Annak, akinek nincs ideje és/vagy lehetősége beiratkozni egy formális coachképzésre, de célja az, hogy

  • cégéből és/vagy csapatából a legjobbat hozza ki és ehhez hatékony eszközöket keres
  • úgy segítsen másoknak, hogy azok megtanuljanak felnőttként dönteni és felelősséget vállalni tetteikért
  • hatékonyabbá és megoldásfókuszúbbá tegye a beszélgetéseit
  • másoknak a lehető leggyorsabban tudjon segíteni az elakadásaiban és problémáiban
  • magasan kvalifikált, nemzetközileg elismert szakembertől tanuljon

 

Mire leszel képes a képzés végére?

 

coach kompetenciák

Magabiztosan tudod használni a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) által meghatározott szakmai kompetenciákat

 

felelősségmegosztás

Képes leszel elérni, hogy a környezeted felelősséget vállaljon önmagáért.

 

coach identitás

Ugyanazt kapod meg, mint egy formális coachképzésen, a Te tempódban, az általad választott helyszínen, a Te igényeidre szabva.

 

hatásos kérdezéstechnika

Megtanulod, hogyan kérdezz konstruktívan úgy, hogy az ne védekezést, szabadkozást, hanem hatékony cselekvést eredményezzen.

 

nemzetközi minősítés

A megfelelő óraszám és követelmények teljesítése esetén lehetőséged nyílik a nemzetközi minősítés megszerzésére.

Ügyfelek visszajelzései

Szemlélet- és életváltoztató volt a Norbi által vezetett képzés. Egy dolog, hogy jól tudok kérdezni, de ennél sokkal fontosabb, hogy megváltozott az emberekhez való alapvető viszonyulásom. Ennek következményeként átalakultak a kapcsolataim, és már nem arra törekszem, hogy valamit „kimanipuláljak” az emberekből, hanem őszintén, konstruktívan, hatékonyan tudunk kapcsolódni egymáshoz.

B. K.

felsővezető

Sokáig azt gondoltam, hogy a coaching valami lufi, amit most trendi hirdetni, értékesíteni és igénybe venni. Gondoltam, én is trendi leszek. Aztán az első egy-két alkalom után rá kellett jönnöm, óriási különbséget jelent, mikor mit és hogyan kérdezek, hogyan vagyok jelen egy tárgyaláson, vagy éppen a munkatársaimmal. A megoldásfókusz elsajátítása révén átalakultak az értekezleteink és a céges kultúra is: a problémákat, kihívásokat korábban ismeretlen kreativitással, egymást támogató, hatékony együttműködéssel közelítjük meg.

S. A.

cégtulajdonos

Miután részt vettem Norbi egy-két tréningjén, úgy döntöttem, beiratkozom hozzá az egyéni coachképzésre. Mivel az igazságszolgáltatásban dolgozom, nagyon sok mindent kellett „áthuzalozni” a fejemben, de teljesen másképp kell kérdeznem, hiszen a kérdéseknek is más a célja. Norbival nagyon világos kereteket dolgoztunk ki, pontosn tudtam, honnan hova jutunk el és minden egyes foglalkozás után azonnal alkalmaztam is a megkapott tudást. Van egy jó hírem: működik!

C. P.

bíró

Szeretnék…

hatékony és megoldásfókuszú beszélgetéseket

mindent kihozni a csapatomból

rámszabott képzést

 

alap logo transzparens 01 copy

Maradjunk kapcsolatban!

iconfinder fb 1220322 iconfinder instagram 1220315 iconfinder linkedin 1220314 Youtube Spotify
Final

norbi@izsaknorbert.hu

barion card strip

A kényelmes és biztonságos fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MBN engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.