Szívesen ajánlom
az alábbi kollégákat

Őket személyesen képeztem, mentoráltam.
Magam is szívesen fordulnék hozzájuk elakadásaimmal.

Ádány Tímea

Megoldásfókuszú coaching (akár lovakkal is), egyénileg, pároknak, szülőknek, vezetőknek és munkatársaknak egyaránt. (Pilisszentivánon és Budapesten)

Ambrus Kiry Noémi

Hiszek az erőforrások erejében. Melléd állok, hogy felkeltsem benned a fejlődés iránti vágyat, inspiráljalak a fejlődésre és hogy segítsek megépíteni a hidat önmagadhoz.

dr. Balajthy Bernadett PCC

Széles coaching eszköztárral támogatom az embereket és szervezeteket abban, hogy az elakadásokat lehetőséggé formáljàk és erőforrásaik segítségével megtalálják a számukra legjobb megoldást.

Bangha-Ónódy Csilla

Rád figyelek, hogy a beszélgetésünk végén azt érezd, a lehető legjobbat hoztad ki magadból.  Beszélgetünk?

Bánki Lajos ACC

Life-coach, lelkigondozó és tréner vagyok. Kedvenc területeim az EQ fejlesztés, az asszertív kommunikáció és a csoportos működés.

Czinke Csaba ACC

Egészséges szervezetek (mint organizmus és mint organizáció) gyógyításában, létrehozásásában, újrastrukturálásában segítek, mint diplomás coach ACC, mentálhigiénés egészségfejlesztő és szervezetfejlesztő.

Csóka Györgyi

Beszélj a kimondhatatlanról, gondolkodj az elképzelhetetlenről!

Dobay Pál

Mindenki saját életének a legjobb szakértője és mindenkiben hatalmas erőforrás-arzenál rejtezik, egy-egy rövid coaching beszélgetésben a coach kérdései segítenek a beszélgető társnak, hogy erre (újra) rácsodálkozhasson.

Dombóvári Anita

Gyógyító erejű megválaszolni a saját kérdéseinket és meglátni bennük a szerethető igaz lényünket.

Ficsor Andor

Szívesen támogatom coachinggal azokat a saját fejlődésük iránt elkötelezett vezetőket, segítő foglalkozásúakat, kollégákat, akik maguk is mások felemeléséért fáradoznak.

Hamar Dániel ACC

A coaching az utam ahhoz, hogy a hozzám fordulók felismerjék erőforrásaikat, leküzdjék akadályaikat és eljussanak a kívánt céljukhoz.

Hamar Donát és Noémi

Az hoz lázba, ha egy fiatal változtatni akar az életén és ebben segíthetek neki. – Donát

A férjemmel együtt coach-ként dolgozok, egyéni- és páros alkalmakat tartunk, illetve házasfelkészítő kurzusokat szervezünk fiatal pároknak. – Noémi

Jeckel Eszter

A hivatásomnak tekintem, hogy az ügyfeleim meg tudják élni azt a boldogságot, amire elhívattak, legyen szó karrierről vagy párkapcsolatról akár.

Juhász-Kispál Zsóka

INSPIRÁLzsÓkaként kísérlek utadon, és támogatlak, hogy megelégedett, kiteljesedett életet élhess.

Kenessey Enikő

Fiatal anyukáknak szóló kiscsoportok támogatása coachinggal.

Körmendi-Seidler Zsófia

Megoldásfókuszú coach-ként a célom jól hallgatni és jól kérdezni, hogy ELŐREVIVŐ BESZÉLGETÉSEINK során ügyfeleim rátaláljanak saját legjobb megoldásaikra.

Kunstár János

Szerzetesi pályára készülő okleveles coach-ként, hiszek a belső igazságban, a megérkezettség és a kiteljesedés érzésében.

Lisztes Henriett PCC

Hiszek abban, hogy kihívást jelentő megközelítéssel lehet csúcsteljesítményt elérni, mindezt úgy, hogy az energiaszintünk is a maximális közelében maradjon – ennek a támogatása a fő célom.

Matuska Mircsi

Story coachként történetekkel támogatlak, hogy megtaláld az inspirációdat, magabiztosságodat, a lelkesedésed, hogy egyszerűen NE tudj ne úgy cselekedni, ami számodra a legjobb.

Mógor Krisztina (Dayfly Kriszti)

Édesanya-lelkesítőként támogatom a szülőket az önazonos életük kialakításában.

Palich Gabriella

Palich Gabriella vagyok megoldásfókuszú diplomás coach és képzési-szervezetfejlesztési tanácsadó.

Papszt Miklós

Az én munkám ott kezdődik, ahol az őszinte visszajelzésnek és szembenézésnek helye lehet.

Pecze Dániel PCC

A professzionális segítés sohasem rólam szól, hanem rólad, mert nem szakértő vagyok, hanem segítő, aki végig megy veled az úton, aki mindig érzékeny arra, hogy mire van szükséged, de nem helyetted akarja meghozni a te döntéseid. Az a te felelősséged, a te életed.

Schramkó Irén

Szeretném az embereket hozzásegíteni ahhoz, hogy megismerjék és megtanulják önmaguk működését és a saját belső értékeik mentén tudják élni és képviselni, birtokba venni az életüket.

Sima Gergely

Mindig is szerettem embereknek segíteni, megélni velük a pillanatot, amikor áttöréseket érnek el az életükben. Szakterületeim: párkapcsolat, életvitel, értékesítés és ügyfelekkel való kapcsolattartás.

Szarvas Mónika PCC

Több mint 20 éves multinacionális vezetői tapasztalattal, lényegretörő és durván őszinte beszélgetésekkel találjuk meg a számodra leghasznosabb üzleti megoldást.

Szászik Mónika

Azonos szemmagasságú partneri kapcsolatban keressük meg a válaszokat a kérdéseidre. A coaching beszélgetésben aktív jelenlét, feltétel nélküli elfogadás és értő figyelem révén nyújtott biztonságos környezetben szeretnék melletted állni. Előremutató kérdéseket teszek fel Neked.

Széles Anikó

A demotiváltság épp úgy terjed, mint a vírus, de az én méréseimmel megtalálhatod és átformálhatjuk, hogy belső tűz hajtson Téged és a munkatársaidat.

Tóth Ildikó

Diplomás coach, kommunikációs tréner ( EMK), mediátor „kincsesládám” minden eszközével támogatom a hozzám fordulókat, hogy megoldódjanak a problémáik és megvalósuljanak a terveik.

Tóth Nóra

Megoldásfókuszú coach, testbeszédfejlesztő (body language coach) és gyógytornászként hivatásomnak tekintem, hogy segítségedre legyek; hogyan lehetsz egészséges testileg, lelkileg, szellemileg.

Váróczi Aranka ACC

Magánszemélyeknek, vállalkozóknak és cégeknek segítek megtalálni azt az új fókuszt, ami hozzásegíti őket a jobb eredményekhez, a nagyobb elégedettséghez és a teljesebb élethez.

Veress Anita

A beszélgetésünk elfogadó terében bármit kimondhatsz, biztonságos kereteket, új nézőpontokat és a teljes figyelmem adom, hogy körbejárhasd, újra rendszerezd, ami benned van, és hogy megtalálhasd a saját működő megoldásod a Téged foglalkoztató helyzetre.

Vízi Beáta PCC

Célom, hogy partnereim örömteli, együttműködő, játszmamentes emberi kapcsolatokat tartsanak fent önmaguk, környezetük és partnereik megelégedésére.

Zolák-Hegyi Andrea

Zolák-Hegyi Andrea vagyok, az AnDream Coaching megálmodója és olyan emberekkel foglalkozom, akiknek fontos az önismeret, a fejlődés, az álmaik és a művészet.

alap logo transzparens 01 copy

Maradjunk kapcsolatban!

iconfinder fb 1220322 iconfinder instagram 1220315 iconfinder linkedin 1220314 Youtube Spotify
Final

norbi@izsaknorbert.hu

barion card strip

A kényelmes és biztonságos fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MBN engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.